Scouts-meisjes

De Scouts-meisjes is een groep van gezellige meiden van 10,5 tot 14 jaar. Iedere zaterdagochtend hebben zij opkomst van 9:30 tot 12:00.

Gezelligheid staat in deze groep voorop. Samen activiteiten doen, hoe gekker hoe beter, en vooral erg veel lol maken. Ze zijn niet vies van een beetje zand of modder. Naast gezellig kletsen tijdens het theedrinken, fröbelen en tutten, houden zij ook van actieve bosspellen en zijn zij hierin erg fanatiek. Er samen op uit trekken, ontdekkingstochten maken en kamperen doen ze graag, maar zij zorgen altijd voor een gezellige sfeer.

Scouts-meisjes gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Zij slapen dan in tenten en koken ’s avonds hun eigen maaltijd. Daarnaast doen ze een heleboel gezellige, maar ook uitdagende activiteiten. Twee keer per jaar gaan ze op weekendkamp.

Contact opnemen met de scouts-meisjes kan via: scouts-meisjes@graafottogroep.nl.

Vanochtend hebben we, na een potje boom tikkertje, scenario's geschreven voor foto strips. Daarbij moesten natuurlijk de verkleedkleren even goed worden gepast en gecombineerd. Het resultaat? Dat komt volgende week.. 🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook