Waterscouts

De Waterscouts is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 10,5 tot 14 jaar. Zij hebben op zaterdagochtend opkomst, van 9:30 tot 12:00.

Echte waterratten zitten bij de Waterscouts! Met hun kano’s en zeilboten zijn de Waterscouts vaak buiten het clubhuis te vinden om lekker het water op te trekken. In de winter doen zij andere dingen zoals vuur stoken, koken en grote bosspelen. Zo zijn Waterscouts van alle markten thuis.

Waterscouts gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een week op kamp. Zij zitten dan aan het water, zodat ze lekker kunnen zeilen, kanoën en zwemmen. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de waterscouts kan via: waterscouts@graafottogroep.nl.

Afgelopen zaterdag hadden we geen opkomst op het water, maar "gewoon" op het clubhuis. We begonnen met een spel op de startplaats. Nadat iedereen uitgeraasd was, zijn we gaan pionieren. De oudere kinderen hebben een tafelvuur gepionierd, terwijl de jongere kinderen bezig waren met de ingrediënten voorbereiden. Met die ingrediënten kon iedereen uiteindelijk een pizzabroodje bakken op de zelfgemaakte tafelvuren. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Afgelopen zaterdag was het super mooi weer, dus gingen we weer de kano's in. Natuurlijk begonnen we met een namen rondje, want we hebben met het overvliegen 8(!) nieuwe scouts erbij gekregen. Ook is het leidingteam versterkt; Jasper is erbij gekomen. Het kanoën ging super en we hadden zelfs veel tijd over om nog een spel te spelen. Al met al een goede start met de nieuwe groep! ... See MoreSee Less

View on Facebook