Welpen Meisjes

De welpen-meisjes is een groep meisjes in de leeftijd van 7 tot 10,5 jaar.

Er gebeurt altijd van alles bij de welpen-meisjes. Een gezellige sfeer, en samen leuke dingen doen, daar draait het vooral om bij de welpen-meisjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; lekker actief rennen in het bos, of juist even rustig knutselen. Soms wordt er in een bepaald thema gewerkt, waarbij spannende avonturen worden beleefd. Hierbij is geen probleem is te groot of te klein om opgelost te worden door deze meiden. De welpen-meisjes vinden het vooral leuk, en gezellig, om samen activiteiten te doen. Zij zijn actief, enthousiast en vooral erg nieuwsgierig.

De welpen-meisjes gaan een keer op weekendkamp en in de zomervakantie een week op kamp in een ander clubhuis. Daar doen zij nog veel meer gezellige en spannende dingen, zoals kampvuur, nachtspel, zwemmen, zingen of gezellig winkelen in de stad.

De welpen-meisjes komen op zaterdag bij elkaar van 14.00 tot 16.00 uur.

Contant opnemen met de welpen-meisjes kan via:ย welpenmeisjes@graafottogroep.nl.

Gisteren hadden we opkomst samen met de Waterwelpen Graaf Otto Groep Lochem. Olympus kwam met de Olympische fakkel langs om ons allemaal leuke en originele sporten te laten spelen! Na de warming up deden we in groepjes een fietsparcours, paalgooien, ringwerpen, memory en een gave hindernisbaan. ๐Ÿšด๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ•ฏ๏ธ๐Ÿ… ... See MoreSee Less

View on Facebook

De komende weken leren we alle leiding ietsje beter kennen! Niet alleen vanuit het jungle boek, maar ook een beetje van de leiding zelf.

Afgelopen zaterdag was Sona als eerste aan de beurt, in het jungle boek is zij een nieuwsgierige en dappere Himalayabeer ๐Ÿป.

We begonnen met schreeuwtikkertje (vooral omdat Sona er zelf van houdt om te schreeuwen), daarna gingen we voetverven (want beren doen ook veel met hun voeten en zijn niet bang om vies te worden). Na een potje oreo sjoelen daagden we elkaar uit om allerlei spellen te spelen om zo steeds een stapje hoger te komen.
... See MoreSee Less

View on Facebook