Scouts-meisjes

De Scouts-meisjes is een groep van gezellige meiden van 10,5 tot 14 jaar. Iedere zaterdagochtend hebben zij opkomst van 14:00 tot 16:30.

Gezelligheid staat in deze groep voorop. Samen activiteiten doen, hoe gekker hoe beter, en vooral erg veel lol maken. Ze zijn niet vies van een beetje zand of modder. Naast gezellig kletsen tijdens het theedrinken, fröbelen en tutten, houden zij ook van actieve bosspellen en zijn zij hierin erg fanatiek. Er samen op uit trekken, ontdekkingstochten maken en kamperen doen ze graag, maar zij zorgen altijd voor een gezellige sfeer.

Scouts-meisjes gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Zij slapen dan in tenten en koken ’s avonds hun eigen maaltijd. Daarnaast doen ze een heleboel gezellige, maar ook uitdagende activiteiten. Twee keer per jaar gaan ze op weekendkamp.

Contact opnemen met de scouts-meisjes kan via: scouts-meisjes@graafottogroep.nl.

Gister hebben we Hollandse leeuw gedaan, en daarna hebben we geoefend met pionieren. Ter afsluiting een lekker (vies) potje Anna Marie koekoek van de bult af ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

U kunt nog steeds planten bestellen van onze plantenverkoop! Wij hebben Geraniums in het rood, wit en roze of Fuchsia's in hun bekende kleuren. (Zie foto.)

Komen we nooit in uw wijk maar wilt u wel planten bij ons kopen? Of zeker zijn van de juiste kleur bloemen? U kunt vooraf uw bestelling plaatsen via planten@graafottogroep.nl.

Komt u uw bestelling ophalen? Dit kan door de drive-thru op de parkeerplaats van Bousema op Vrijdag van 19.00 tot 21.00.
Bezorgen doen wij ook, binnen Lochem. Op Zaterdag tussen 10.00 en 12.00.
Betalen kan contant of digitaal bij ophalen/ bezorgen.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Vrijdag 16 en Zaterdag 17 april houden wij weer onze jaarlijkse plantenverkoop!
De scouts gaan langs de deuren met mooie geraniums en fuchsia’s voor slechts € 2,- per stuk!
We lopen in de zelfde wijken van Lochem waar we dit al jaren doen. Komen we nooit in uw wijk maar wilt u wel planten bij ons kopen? Of zeker zijn van de juiste kleur bloemen? U kunt vooraf uw bestelling plaatsen via planten@graafottogroep.nl. De planten kunt u ophalen of binnen Lochem laten thuisbezorgen.

De opbrengst van deze actie wordt gebruikt voor onderhoud aan ons gebouw en om groot spelmateriaal te onderhouden of aan te schaffen.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook