Welpen Meisjes

De welpen-meisjes is een groep meisjes in de leeftijd van 7 tot 10,5 jaar.

Er gebeurt altijd van alles bij de welpen-meisjes. Een gezellige sfeer, en samen leuke dingen doen, daar draait het vooral om bij de welpen-meisjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; lekker actief rennen in het bos, of juist even rustig knutselen. Soms wordt er in een bepaald thema gewerkt, waarbij spannende avonturen worden beleefd. Hierbij is geen probleem is te groot of te klein om opgelost te worden door deze meiden. De welpen-meisjes vinden het vooral leuk, en gezellig, om samen activiteiten te doen. Zij zijn actief, enthousiast en vooral erg nieuwsgierig.

De welpen-meisjes gaan een keer op weekendkamp en in de zomervakantie een week op kamp in een ander clubhuis. Daar doen zij nog veel meer gezellige en spannende dingen, zoals kampvuur, nachtspel, zwemmen, zingen of gezellig winkelen in de stad.

De welpen-meisjes komen op zaterdag bij elkaar van 9:30 tot 11:30 uur.

Contant opnemen met de welpen-meisjes kan via: welpenmeisjes@graafottogroep.nl.

Zaterdag hebben we een 'levende' opkomst gehouden. We begonnen met levend 3 op een rij, gevolgd door levend ganzenbord 🦢🦆. Daarbij moesten we opdrachtjes doen zoals 10 vlechtjes maken in het haar van je teamlid, op 1 been staan tot je weer aan de beurt bent of 5 verschillende producten uit de natuur verzamelen.
Na een korte onderbreking van een enorme hagelbui ⛈ hebben we de opkomst afgesloten met een modderig potje mammoet.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Gisteren konden we paaseitjes zoeken in en rondom Lochem! 🥚

De eieren lagen bij verschillende coördinaten verstopt. De meeste welpen hebben ze gevonden!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook