Welpen Meisjes

De welpen-meisjes is een groep meisjes in de leeftijd van 7 tot 10,5 jaar.

Er gebeurt altijd van alles bij de welpen-meisjes. Een gezellige sfeer, en samen leuke dingen doen, daar draait het vooral om bij de welpen-meisjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; lekker actief rennen in het bos, of juist even rustig knutselen. Soms wordt er in een bepaald thema gewerkt, waarbij spannende avonturen worden beleefd. Hierbij is geen probleem is te groot of te klein om opgelost te worden door deze meiden. De welpen-meisjes vinden het vooral leuk, en gezellig, om samen activiteiten te doen. Zij zijn actief, enthousiast en vooral erg nieuwsgierig.

De welpen-meisjes gaan een keer op weekendkamp en in de zomervakantie een week op kamp in een ander clubhuis. Daar doen zij nog veel meer gezellige en spannende dingen, zoals kampvuur, nachtspel, zwemmen, zingen of gezellig winkelen in de stad.

De welpen-meisjes komen op zaterdag bij elkaar van 9:30 tot 11:30 uur.

Contant opnemen met de welpen-meisjes kan via:Β welpenmeisjes@graafottogroep.nl.

Zaterdag hadden wij een verwenopkomst voor Linde, Emma, Ava en Marala. De welpen vliegen volgende week over naar de scouts en Marala vertrekt helaas als leiding. Ook worden wij vanaf volgende week een gemengde speltak (met een nieuwe naam)! 🀩

Na een behoorlijk fanatiek potje mammoet (de helft van de attributen ging kapot) was het tijd om de overvliegers in de watten te leggen met een lekker gezichtsmaskertje en massage πŸ’†β€β™€οΈπŸ§˜β€β™€οΈ.

Daarna hebben we vuur gemaakt, marshmallows gebakken en slushpuppy gedronken. Ook hebben de overvliegers alvast hun afscheidscadeautje in ontvangst genomen.
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

We zijn er weer!

Afgelopen zaterdag was onze eerste opkomst in het nieuwe seizoen. We speelden krantenmeppertje en Hollandse Leeuw 🀩. Daarna hebben we opgeschreven wat we in de vakantie gedaan hebben, we gingen om de beurt raden welk verhaal van wie was πŸ“. Dat was best moeilijk! Ook was er nog tijd voor een potje vlaggenroof. 🚩
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Dat was het alweer... Kamp Kierewiet
Fijne zomervakantie en tot 4 september!
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook