Welpen Ochtendhorde

!De welpen ochtendhorde heeft op dit moment een ledenstop!

Wel is het mogelijk om te komen kijken bij de waterwelpen en de welpen-meisjes. Ook is het mogelijk om eens een kijkje te nemen bij de Witte Wieven, de andere scouting vereniging in lochem.

De welpen ochtendhorde is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 10,5 jaar.

De welpen van de ochtendhorde trekken er samen op uit. Deze groep van enthousiaste jongens en meisjes is graag buiten. Met z’n allen een groot spel doen of juist in kleinere groepjes verschillende activiteiten uitvoeren, van alles is mogelijk bij deze groep. Vaak wordt er in een thema gewerkt en beleven de welpen bijvoorbeeld een spannend en leuk avontuur in de jungle, waarbij ze worden uitgedaagd om samen te werken en hun omgeving te ontdekken.

Welpen van de ochtendhorde gaan een keer op weekendkamp en in de zomer een week op kamp in een ander clubhuis. Daar beleven zij nog veel meer spannende avonturen, zoals een nachtspel, een smokkelspel, kampvuur, zwemmen en nog veel meer…

Bij de Welpen ochtendhorde spelen zowel jongens als meisjes van 7 tot 10,5 jaar. Zij houden opkomst op zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur.

Het is weer de week van de Sinterklaasloten! Afgelopen zaterdag gingen we langs de deuren en deze week proberen onze welpen hun lotenboekjes te verkopen aan familie, vrienden en buren. Zaterdag 16 november moeten de boekjes en opbrengst worden ingeleverd! We zullen dit o.a. besteden aan onderhoud, aanschaf spelmateriaal en groepsactiviteiten. Koop een lot! Er zijn smakelijke prijzen te winnen! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Druk aan de klus vanochtend!! 🔨🔧🔩🛠👷‍♂️👷🏻‍♀️# Zeepkisten challenge kids! ... See MoreSee Less

View on Facebook