Leif Eriksson Explorers

Met trots kunnen wij mededelen dat per 18 september 2021 de tweede Explorer-speltak van scouting Graaf Otto Groep uit Lochem van start is gegaan. De oprichting is een direct gevolg van het groeiend ledenaantal van de Graaf Otto Groep. 

Explorers zijn zelfstandige, creatieve en gezellige jongeren van 14 tot 17 jaar die zijn niet bang zijn om iets nieuws uit te proberen. Ze bepalen zelf de invulling van hun scoutingjaar door activiteiten op touw te zetten en hun eigen kampen te organiseren. Daarnaast voeren Explorers allerlei klussen uit om deze activiteiten en kampen te kunnen betalen.  

Begin september hebben wij onze eerste bijeenkomst gehad, in oktober vond ook ons eerste  weekendkamp plaats. Tijdens dit eerste avontuur bezochten we 42 treinstations in 12 uur tijd. Voor de Explorers een goede start van drie jaren vol avontuur!   

Klik op de foto voor meer foto’s van ons volledige avontuur! 

We draaien elke zaterdag onze opkomst van 14:00 tot 17:00 uur. Momenteel nog even op diverse locaties, er wordt hard gewerkt aan een eigen lokaal.  Wil je dus een keer komen kijken, stuur een mail naar xplo786@graafottogroep.nl of benader ons via één van onze socials @xplo786. Je bent van harte welkom! 

Vandaag was het dan eindelijk zover.. 💪🏻 Onze loempia van ruim 5 meter was een feit!Goed gelukt, lekker gesmikkeld en zeker een mooie prestatie neergezet! 😊#GOG #seizoenspecial #loempiaxxl #explorers ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Opperste concentratie bij het snijden van de pasta… Ter voorbereiding op onze seizoensspecial hebben wij de loempia bak voor het eerst tot 100° graden gebracht. Mooie reden om meteen even wat pasta te koken. #seizoensspecial #GOG #pasta #loempiaxxl ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Proefdraaien…#seizoenspecial #loempiaxxl ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook