Bevers

De Bevers is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7. Iedere zaterdagochtend spelen zij bij ons clubhuis van 10:00 tot 11:30uur.

Lekker samen buiten spelen in het bos, wie wil dat nou niet? De Bevers spelen wekelijks samen in het fantasiedorp Hotsjietonia. In Hotsjietonia wonen leuke mensen, die ieder hun eigen talenten en gewoonten hebben. Stuiter, die niet stil kan zitten, rent en springt met de Bevers. Met Bas Bos, de boswachter van Hotsjietonia, gaan de Bevers de natuur in. Bevers die meer van ontdekken en proefjes doen houden, doen dit samen met Professor Plof. Naast deze leuke mensen wonen er nog heel veel andere mensen waarmee de Bevers knutselen, koekjes bakken of andere leuke dingen doen.

Ieder jaar gaan de Bevers een keer op kamp: één nachtje logeren in ons eigen (bekende) clubhuis.

Er valt genoeg te beleven bij de Bevers met iedere week weer andere leuke, actieve of spannende activiteiten.

Om een keertje te komen kijken kunt u contact met de bevers openen via: bevers@graafottogroep.nl.

Bas Bos en Rebbel wonen in het bos. Vandaag namen ze ons mee op herfst avontuur. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanochtend hebben we eerst een speurtocht gelopen. Aan het eind van de speurtocht moesten we iets zoeken. Al gauw vond één van de bevers een kaartje. Daar stond in dat Fleur Kleur langs kwam met baby Sem. Snel waren we naar het clubhuis gegaan en inderdaad daar waren ze.
Fleur Kleur heeft getrakteerd op slagroomsoesjes met blauwe/witte muisjes erop. Lekker dat het was!
Hierna was het tijd voor zandkastelen bouwen en lekker kliederen in de modder.
... See MoreSee Less

View on Facebook