Bevers

De Bevers is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 7. Iedere zaterdagochtend spelen zij bij ons clubhuis van 10:00 tot 11:30uur.

Lekker samen buiten spelen in het bos, wie wil dat nou niet? De Bevers spelen wekelijks samen in het fantasiedorp Hotsjietonia. In Hotsjietonia wonen leuke mensen, die ieder hun eigen talenten en gewoonten hebben. Stuiter, die niet stil kan zitten, rent en springt met de Bevers. Met Bas Bos, de boswachter van Hotsjietonia, gaan de Bevers de natuur in. Bevers die meer van ontdekken en proefjes doen houden, doen dit samen met Professor Plof. Naast deze leuke mensen wonen er nog heel veel andere mensen waarmee de Bevers knutselen, koekjes bakken of andere leuke dingen doen.

Ieder jaar gaan de Bevers een keer op kamp: één nachtje logeren in ons eigen (bekende) clubhuis.

Er valt genoeg te beleven bij de Bevers met iedere week weer andere leuke, actieve of spannende activiteiten.

Om een keertje te komen kijken kunt u contact met de bevers openen via: bevers@graafottogroep.nl.

2 weken geleden

Bevers Graaf Otto Groep
Bevers Graaf Otto Groep ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Bevers Graaf Otto Groep
Nog een paar foto’s van het weekendkamp! 🥳🍿🗝🍷 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Bevers Graaf Otto Groep
Afgelopen vrijdag avond begon het weekendkamp!🥳 Voor alle kinderen het eerste kamp, spannend!🤞🏼De gasten werden ontvangen met een welkomst drankje🍷en kregen hun sleutel van de kamer🗝. Het hotel was nog niet lang open, en de eigenaren moesten nog veel leren. Daarom moesten ze allemaal zelf de slaap spullen meenemen en het bed opmaken. Toen de bedden waren opgemaakt en er afscheid was genomen van de ouders. Gingen wij aan de slag met zelf popcorn maken en een chips ketting.🍿Daarna was het tijd voor een film! 🎬 Na een korte nacht😴 en het ontbijt vertrokken wij naar Dondertman en daar hebben de kinderen (en de leiding) zich de ochtend en middag vermaakt. Daarna vertrokken wij weer naar het clubhuis en zat het kamp er alweer op! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook