Middagscouts

De Middagscouts is een gezellige groep met scouts van 11 tot 14 jaar. Iedere zaterdagmiddag hebben zij opkomst van 14:00 tot 16:30.

Plezier hebben bij scouting staat in deze groep voorop. Samen activiteiten doen, hoe gekker hoe beter, en vooral erg veel lol maken. Ze zijn niet vies van een beetje zand of modder. Naast knutselen en kletsen houden zij ook van actieve bosspellen. De Middagscouts zijn hierin erg fanatiek! Er samen op uit trekken, ontdekkingstochten maken en kamperen doen ze graag.
De Middagscouts gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Zij slapen dan in tenten en koken โ€™s avonds hun eigen maaltijd. Daarnaast doen ze een heleboel plezierige maar ook uitdagende activiteiten. Twee keer per jaar gaan ze op weekendkamp.

Contact opnemen met de Middagscouts kan via: middagscouts@graafottogroep.nl.

Gisteren hebben we Fleur welkom mogen heten bij ons!Dit hebben we gedaan met een potje Hollandse Leeuw, daarna hebben we lucifer raketjes gemaakt en een waterraket afgeschoten. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij zijn opzoek naar een penningmeester en een voorzitter! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Zaterdag was weer een super leuke opkomst! Na een potje Hollandse Leeuw hadden we een heuse escape room! Na het oplossen van allerlei puzzel moest er een code in de computer worden ingevuld. Na het invullen van de goede code bleek er een verrassing in de vlaggenmast te hangen; een tas met strooigoed en chocolade peper!Deze hebben we lekker opgegeten, daarna een kort potje Belgisch tikkertje en ook nog een potje weerwolven.Zaterdag hebben we alweer de laatste opkomst van 2021๐ŸŽ„๐ŸŽ…๐ŸŽ† ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook