Middagscouts

De Middagscouts is een gezellige groep met scouts van 11 tot 14 jaar. Iedere zaterdagmiddag hebben zij opkomst van 14:00 tot 16:30.

Plezier hebben bij scouting staat in deze groep voorop. Samen activiteiten doen, hoe gekker hoe beter, en vooral erg veel lol maken. Ze zijn niet vies van een beetje zand of modder. Naast knutselen en kletsen houden zij ook van actieve bosspellen. De Middagscouts zijn hierin erg fanatiek! Er samen op uit trekken, ontdekkingstochten maken en kamperen doen ze graag.
De Middagscouts gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Zij slapen dan in tenten en koken ’s avonds hun eigen maaltijd. Daarnaast doen ze een heleboel plezierige maar ook uitdagende activiteiten. Twee keer per jaar gaan ze op weekendkamp.

Contact opnemen met de Middagscouts kan via: middagscouts@graafottogroep.nl.

Wat een geweldige middag hadden de scouts vandaag! Er was een opkomst waarbij iedereen een spelletje mee moest nemen en we hebben ons enorm vermaakt met zijn allen. Veel verschillende spelletjes werden meegenomen waaronder: Skip. Bo, Ezelen, Exploding kittens en nog veel meer voor een geslaagde dag. Daarbij bleven wij lekker binnen bij de kachel weg van alle kou. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
We zijn 2023 goed begonnen! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
🕺💃Vanavond hadden we opkomst, en wat hebben we er een feest van gemaakt!En na al dat dansen lekker naar huis.Volgend week hebben we alweer de laatste opkomst van dit jaar 🎄 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook