Middagscouts

De Middagscouts is een gezellige groep met scouts van 11 tot 14 jaar. Iedere zaterdagmiddag hebben zij opkomst van 14:00 tot 16:30.

Plezier hebben bij scouting staat in deze groep voorop. Samen activiteiten doen, hoe gekker hoe beter, en vooral erg veel lol maken. Ze zijn niet vies van een beetje zand of modder. Naast knutselen en kletsen houden zij ook van actieve bosspellen. De Middagscouts zijn hierin erg fanatiek! Er samen op uit trekken, ontdekkingstochten maken en kamperen doen ze graag.
De Middagscouts gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Zij slapen dan in tenten en koken ’s avonds hun eigen maaltijd. Daarnaast doen ze een heleboel plezierige maar ook uitdagende activiteiten. Twee keer per jaar gaan ze op weekendkamp.

Contact opnemen met de Middagscouts kan via: middagscouts@graafottogroep.nl.

Vandaag hebben de scouts een eigen pizza oven gebouwd. Pak een schep wat stenen een een paar metalen platen en je hebt zo je eigen pizza oven. Terwijl een paar scouts druk bezig waren met het bouwen van een vuurtje gingen de andere bezig met ingredienten voor de pizza's snijden. Toen eenmaal het vuurtje aan was was het wachten tot de pizza's klaar waren om op te eten. Smullen maar! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Dit weekend hebben 3 van onze scouts samen met 3 waterscouts mee gedaan met RSW Achterhoek! Hierbij streden ze tegen 22 andere patrouilles, waarvan nog 2 GOG patrouilles. De kinderen hebben een uitdagend, gezellig en helaas ook nat weekend gehad. Al het beeldmateriaal hiervan staat op onze pagina gedeeld.We wensen de winnaars van de eerste en tweede prijs succes op de LSW en Landscouts Graaf Otto Groep Lochem gefeliciteerd met jullie 3e plek! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook