Haveliwelpen

De Haveliwelpen zijn een groep welpen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De naam ‘Haveli’ komt uit het jungleboek, het is daar het mensendorp en staat symbool voor de samenleving.

Er gebeurt altijd van alles bij de Haveliwelpen. Samen leuke dingen doen en een gezellige sfeer, daar draait het vooral om. De activiteiten zijn erg afwisselend: zoals actief ravotten in het bos en samen op avontuur, of juist even rustig knutselen. Soms wordt er in een bepaald thema gewerkt, waarbij spannende avonturen worden beleefd. Hierbij is geen probleem is te groot of te klein om opgelost te worden door deze welpen. De Haveliwelpen vinden het vooral uitdagend en gezellig om samen bezig te zijn. Zij zijn actief, enthousiast en vooral erg nieuwsgierig.

De Haveliwelpen gaan een keer op weekendkamp en in de zomervakantie een week op kamp in een ander clubhuis. Daar doen zij nog veel meer gezellige en spannende dingen, zoals kampvuur maken, een nachtspel doen, zwemmen, zingen of bijvoorbeeld winkelen in de stad.

De Haveliwelpen komen op zaterdag bij elkaar van 9:30 tot 11:30 uur. Contact opnemen met de Haveliwelpen kan via: haveliwelpen@graafottogroep.nl.

Het was afgelopen weekend Carnaval🎉Hierbij hebben we onder andere mammoet gedaan met carnaval artikelen en een praalwagen gekleid.🎈 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zaterdag na een paar potjes vlaggenroof maskers gemaakt🎭🖐️ ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zaterdag hebben we sinaasappel cake 🍊 op vuur gemaakt en leuke spelletjes gedaan.🙂 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook