Haveliwelpen

De Haveliwelpen zijn een groep welpen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. De naam ‘Haveli’ komt uit het jungleboek, het is daar het mensendorp en staat symbool voor de samenleving.

Er gebeurt altijd van alles bij de Haveliwelpen. Samen leuke dingen doen en een gezellige sfeer, daar draait het vooral om. De activiteiten zijn erg afwisselend: zoals actief ravotten in het bos en samen op avontuur, of juist even rustig knutselen. Soms wordt er in een bepaald thema gewerkt, waarbij spannende avonturen worden beleefd. Hierbij is geen probleem is te groot of te klein om opgelost te worden door deze welpen. De Haveliwelpen vinden het vooral uitdagend en gezellig om samen bezig te zijn. Zij zijn actief, enthousiast en vooral erg nieuwsgierig.

De Haveliwelpen gaan een keer op weekendkamp en in de zomervakantie een week op kamp in een ander clubhuis. Daar doen zij nog veel meer gezellige en spannende dingen, zoals kampvuur maken, een nachtspel doen, zwemmen, zingen of bijvoorbeeld winkelen in de stad.

De Haveliwelpen komen op zaterdag bij elkaar van 9:30 tot 11:30 uur. Contact opnemen met de Haveliwelpen kan via: haveliwelpen@graafottogroep.nl.

Aankomende vrijdag is de jaarlijkse bloemenactie weer waar we met geraniums en fuchsias de deuren langsgaan en misschien komen we wel bij jou voor de deur. Komen wij niet in uw wijk of wilt u zeker zijn van de juiste bloemen? Dan kunt u vooraf uw bestelling plaatsen via planten@graafottogroep.nl Bestellen kan tot vrijdag 16:00 en de planten zijn af te halen op vrijdagavond 5 april aan de Albert Hahnweg 110 in Lochem tussen 17:30 en 20:00De planten zijn 2,50 per stuk en betalen kan zowel contant als via een betaalverzoek. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen weekend hebben we weekend kamp gehad😁. Wie is de mol😲 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zaterdag hebben we onderandere wat knopen geleerd/geoefend🪢 door een brancard te maken. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook