Waterscouts

De Waterscouts is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Zij hebben op zaterdagochtend opkomst, van 9:30 tot 12:00.

Echte waterratten zitten bij de Waterscouts! Met hun kano’s en zeilboten zijn de Waterscouts vaak buiten het clubhuis te vinden om lekker het water op te trekken. In de winter doen zij andere dingen zoals vuur stoken, koken en grote bosspelen. Zo zijn Waterscouts van alle markten thuis.

Waterscouts gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een week op kamp. Zij zitten dan aan het water, zodat ze lekker kunnen zeilen, kanoën en zwemmen. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de waterscouts kan via: waterscouts@graafottogroep.nl.

2 weken geleden

Waterscouts Graaf Otto Groep Lochem
Robots, programmeren, alles technisch vandaag! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weken geleden

Waterscouts Graaf Otto Groep Lochem
Afgelopen zaterdag was het heerlijk weer en daarom zijn we het water weer op gegaan! Het was weer even wennen maar alle scouts zijn droog gebleven (daar kan sommige leiding nog wat van leren), na een klein parcours en een spannend potje kanobal zijn we terug gekanood en hebben de ouders informatie gekregen over het zomerkamp. De opgave is nu open dus geef je allemaal snel op! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook