Waterscouts

De Waterscouts is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Zij hebben op zaterdagochtend opkomst, van 9:30 tot 12:00.

Echte waterratten zitten bij de Waterscouts! Met hun kano’s en zeilboten zijn de Waterscouts vaak buiten het clubhuis te vinden om lekker het water op te trekken. In de winter doen zij andere dingen zoals vuur stoken, koken en grote bosspelen. Zo zijn Waterscouts van alle markten thuis.

Waterscouts gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een week op kamp. Zij zitten dan aan het water, zodat ze lekker kunnen zeilen, kanoën en zwemmen. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de waterscouts kan via: waterscouts@graafottogroep.nl.

Zaterdag, zijn de Scouts de witte piet en discount-Sinterklaas tegenkomen die een weekje te vroeg zijn. Zoals elk jaar het probleem is, zijn de cadeautjes weg en de Pieten kwijt. Zo, om dit op te lossen werden de scouts geïnstrueerd om dit op te lossen. Er moest ondermeer gedichten geschreven worden, Pareltjes die boven kwamen drijven waren verfijnde meesterstukken als: "1 2 3 4 waar is mijn bier" en " Jacob is vervelend""En heel erg bedelend""Ze houdt niet op""En is dus een hele grootte flop"Maar ook zaklopen, pakjes werpen en kabelbaan gebruiken zijn gedaan, de conlusie is dat sinterklaas het koud had ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
De GOG verkoopt weer snert, onze Waterscouts brengen het wederom graag voor jullie mee.Bestel online op snert.graafottogroep.nl en geef je bestelnummer door aan één van onze leden. #GOG #scouting #snert #bousema #actie ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Gister zijn we gestart met een potje slagbal, en hebben we daarna 2 wipwappen gepionierd ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook