Waterscouts

De Waterscouts is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Zij hebben op zaterdagochtend opkomst, van 9:30 tot 12:00.

Echte waterratten zitten bij de Waterscouts! Met hun kano’s en zeilboten zijn de Waterscouts vaak buiten het clubhuis te vinden om lekker het water op te trekken. In de winter doen zij andere dingen zoals vuur stoken, koken en grote bosspelen. Zo zijn Waterscouts van alle markten thuis.

Waterscouts gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een week op kamp. Zij zitten dan aan het water, zodat ze lekker kunnen zeilen, kanoën en zwemmen. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de waterscouts kan via: waterscouts@graafottogroep.nl.

Zaterdag hebben we weer gekanood! Bijna iedereen is droog gebleven dus er gaat al veel goed maar er is ook nog voldoende te oefenen! Al met al een mooie opening van ons vaarseizoen! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
We hebben vandaag een avondopkomst gehad. We hebben na het openen Hollandelse leeuwen gespeeld maar daar waren we al snel klaar mee! Toen gingen we buskruit doen en bij dat hetzelfde verhaal... Na alle spelletjes was er een escaperoom klaargezet en die gingen we in 2 groepen doen. De ene ging de escaperoom doen terwijl de andere groep iets over coördinatie leerde. Het was weer een leuke avondopkomst!Byeeee!!! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Bekijk op Facebook