Waterscouts

De Waterscouts is een gemengde groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Zij hebben op zaterdagochtend opkomst, van 9:30 tot 12:00.

Echte waterratten zitten bij de Waterscouts! Met hun kano’s en zeilboten zijn de Waterscouts vaak buiten het clubhuis te vinden om lekker het water op te trekken. In de winter doen zij andere dingen zoals vuur stoken, koken en grote bosspelen. Zo zijn Waterscouts van alle markten thuis.

Waterscouts gaan ieder jaar aan het begin van de zomervakantie een week op kamp. Zij zitten dan aan het water, zodat ze lekker kunnen zeilen, kanoën en zwemmen. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de waterscouts kan via: waterscouts@graafottogroep.nl.

3 uren geleden

Waterscouts Graaf Otto Groep Lochem
Vandaag was ons verteld om het hogerop te zoeken, dus zijn we met z’n allen naar Aviodrome gereden. Ja rond gekeken te hebben in de tentoonstellingen hebben de scouts nog even rondgevlogen in de simulatoren en natuurlijk kon ook de groepsfoto niet ontbreken! ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Het zomerkamp is van start! Na een regenachtige start werd het weer op zondag gelukkig beter en hebben we uiteindelijk het kamp kunnen opbouwen. (En natuurlijk een eet- en danspauze gehouden:)). ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook

10 uren geleden

Waterscouts Graaf Otto Groep Lochem
Waterscouts Graaf Otto Groep Lochem's cover photo ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook