Drumband

Graaf Otto Band

De Graaf Otto Band is een drumband die bijna volledig bestaat uit leden van de Graaf Otto Groep. De band repeteert elke vrijdagavond in het clubhuis en treedt meerdere keren per jaar op. Het Hoogtepunt van elk jaar is het landelijke bandconcours van Scouting Nederland. Een voorbeeld van een Landelijke bandconcours is terug te vinden op: www.facebook.com/scoutingbandfestival.

Instructie

Op dit moment heeft de band ongeveer 15 spelende leden. Er zijn drie instructeurs waarbij er twee verschillende groepen zijn. De Graaf Otto Band en de leerlingenband. De Instructie van de Graaf Otto Band wordt gedaan door Michel Schreuder. Michel Schreuder heeft jaren ervaring in het lesgeven in groepen maar ook individueel. Hij heeft dan ook zijn eigen drumschool. Daarnaast wordt de instructie voor de leerlingen door Gert-Jan Klein en Fabian Velders gedaan.

Lidmaatschap

Om bij de Graaf Otto Band lid te moeten zijn hoef je Geen lid te zijn van de Graaf Otto Groep. Je kan vanaf ongeveer je zevende jaar lid worden van de Graaf Otto Band. Het lidmaatschapsgeld bedraagt €7,50 per maand Voor GOG-leden en €12,50 per maand voor niet-GOG-leden.

Contact

Als je een keer wil meekijken of je wil de band vragen om ergens op te treden kun je contact opnemen met het bandbestuur: drumband@graafottogroep.nl.

7 maanden geleden

Graaf Otto Band
Afgelopen zondag gingen wij kraamschudden bij Paul, Manon en Teije. Een mooie traditie binnen onze vereniging! 👶🟦 Na een korte serenade werd er een pakket + 1 meter krentenwegge overhandigd. Een geslaagde muzikale zondag!🥁🎶 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook

11 maanden geleden

Graaf Otto Band
Afgelopen vrijdag waren wij aanwezig bij de avondvierdaagse!🥳🥇 Het laatste stukje liepen wij mee met de wandelaars!🥁 ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook