Drumband

Graaf Otto Band

De Graaf Otto Band is een drumband die bijna volledig bestaat uit leden van de Graaf Otto Groep. De band repeteert elke vrijdagavond in het clubhuis en treedt meerdere keren per jaar op. Het Hoogtepunt van elk jaar is het landelijke bandconcours van Scouting Nederland. Een voorbeeld van een Landelijke bandconcours is terug te vinden op: www.facebook.com/scoutingbandfestival.

Instructie

Op dit moment heeft de band ongeveer 15 spelende leden. Er zijn drie instructeurs waarbij er twee verschillende groepen zijn. De Graaf Otto Band en de leerlingenband. De Instructie van de Graaf Otto Band wordt gedaan door Michel Schreuder. Michel Schreuder heeft jaren ervaring in het lesgeven in groepen maar ook individueel. Hij heeft dan ook zijn eigen drumschool. Daarnaast wordt de instructie voor de leerlingen door Gert-Jan Klein en Fabian Velders gedaan.

Lidmaatschap

Om bij de Graaf Otto Band lid te moeten zijn hoef je Geen lid te zijn van de Graaf Otto Groep. Je kan vanaf ongeveer je zevende jaar lid worden van de Graaf Otto Band. Het lidmaatschapsgeld bedraagt €7,50 per maand Voor GOG-leden en €12,50 per maand voor niet-GOG-leden.

Contact

Als je een keer wil meekijken of je wil de band vragen om ergens op te treden kun je contact opnemen met het bandbestuur: drumband@graafottogroep.nl.

4 dagen geleden

Graaf Otto Band

Aankomende zaterdag is het zo ver! Onze eerste optreden na 2 jaar tijd!🎉 Afgelopen vrijdag hebben wij onze eerste looprepetitie gehad en zaterdag tijdens het overvliegen zijn wij te bewonderen!
#lochem #GOG #GoB #scouting #drumband
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Graaf Otto Band

Afgelopen vrijdag was weer onze eerste repetitie van het seizoen! We hebben er weer zin in! En sinds 2 jaar weer het eerste optreden! Binnenkort meeerr...
#scouting #drumband #lochem #GOG #GoB
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Graaf Otto Band

Afgelopen weekend hadden wij een band weekend! Er is veel gerepeteerd en tussendoor zijn er leuke activiteiten gedaan. Als afsluiter van het weekend hadden wij onze jaarlijkse barbecue. Dit jaar verzorgd door Bousema | Café, restaurant, zalencentrum Lochem en lekker dat het was!😋 Het was een geslaagd weekend!

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Gertjan Klein. Onze instructeur samen met Fabian van de jeugdleden. Wij willen Gert-Jan bedanken voor de vele jaren dat hij o.a. de instructie verzorgde voor de leerlingen. Gert-Jan hartstikke bedankt en wij zullen elkaar af en toe nog wel zien!

Ook willen wij Michel Schreuder bedanken voor het afgelopen jaar! Het was een vreemd jaar met minder repetities door corona, maar ondanks alles zette Michel zich in voor de band! Nieuwe nummers maken, doorsturen en de band enthousiast maken, nummers uitleggen en zorgen dat iedereen genoeg te oefenen had! Michel bedankt!

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen van 2021/2022! Wij hopen nieuwe leden te mogen verwelkomen bij de drumband en eindelijk weer eens te mogen op treden!

Lijkt het jou leuk om lid te worden van de Graaf Otto Band of te komen kijken? Meld je dan aan via graafottoband@graafottogroep.nl!

#GOG #GoB #bandweekend #lochem #scouting #scoutingdrumband
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook