Drumband

De Graaf Otto Band is een drumband die bijna volledig bestaat uit leden van de Graaf Otto Groep. De band repeteert elke vrijdagavond in het clubhuis en treedt meerdere keren per jaar op. Hoogtepunt van elk jaar is het landelijk bandconcours van Scouting Nederland. Op 20 mei 2017 organiseerde de Graaf Otto Band dit concours in het eigen scoutingbos. Met om het concours een groot Scouting Festival. Foto’s hiervan zijn terug te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/scoutingbandfestival.

Op dit moment heeft de band 15 spelende leden. Er zijn drie instructeurs die in verschillende opleidingsgroepen lesgeven. Je kan vanaf je zevende jaar lid worden van de Graaf Otto Band. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Graaf Otto Groep. Het lidmaatsschapsgeld bedraagt € 3,75 per maand voor GOG-leden en € 7,50 per maand voor niet-GOG-leden.

Contact

Als je een keer wil meekijken of je wil de band vragen om ergens op te treden kun je contact opnemen met Emiel de Graaf: graafottoband@graafottogroep.nl.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 14-Dec-19 07:23:07 PST. The current time is Tuesday, 22-Sep-20 06:02:41 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.