Drumband

Graaf Otto Band

De Graaf Otto Band is een drumband die bijna volledig bestaat uit leden van de Graaf Otto Groep. De band repeteert elke vrijdagavond in het clubhuis en treedt meerdere keren per jaar op. Het Hoogtepunt van elk jaar is het landelijke bandconcours van Scouting Nederland. Een voorbeeld van een Landelijke bandconcours is terug te vinden op: www.facebook.com/scoutingbandfestival.

Instructie

Op dit moment heeft de band ongeveer 15 spelende leden. Er zijn drie instructeurs waarbij er twee verschillende groepen zijn. De Graaf Otto Band en de leerlingenband. De Instructie van de Graaf Otto Band wordt gedaan door Michel Schreuder. Michel Schreuder heeft jaren ervaring in het lesgeven in groepen maar ook individueel. Hij heeft dan ook zijn eigen drumschool. Daarnaast wordt de instructie voor de leerlingen door Gert-Jan Klein en Fabian Velders gedaan.

Lidmaatschap

Om bij de Graaf Otto Band lid te moeten zijn hoef je Geen lid te zijn van de Graaf Otto Groep. Je kan vanaf ongeveer je zevende jaar lid worden van de Graaf Otto Band. Het lidmaatschapsgeld bedraagt €7,50 per maand Voor GOG-leden en €12,50 per maand voor niet-GOG-leden.

Contact

Als je een keer wil meekijken of je wil de band vragen om ergens op te treden kun je contact opnemen met het bandbestuur: drumband@graafottogroep.nl.

3 maanden geleden

Graaf Otto Band

Wil jij beelden zien van vorige bandconcours? Kijk dan op de pagina van het landelijke band concours! LBC Scouting ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Graaf Otto Band

Doe mee en steun de Scouting Graaf Otto Groep Lochem !Wij doen mee aan de Rabo ClubSupport actie. Bent u klant van de Rabobank? Stem dan op ons. Het bedrag dat wordt uitgekeerd aan de vereniging is afhankelijk van het aantal stemmen dat een vereniging krijgt en het beschikbaar coöperatief dividend van de lokale Rabobank. Dus meer stemmen = meer geld voor onze vereniging!
Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

7 maanden geleden

Graaf Otto Band

Vorige week was de laatste repetitie alweer van dit seizoen met Michel, onze instructeur van de grote band! Wij hebben een mooi en leerzaam seizoen gehad! 🥁🎶 Ook in deze bijzondere tijd ging Michel gewoon door met les geven en instructie geven online. Daarvoor willen wij hem ook erg bedanken!

Vanavond zullen de leerlingen hun laatste repetitie hebben o.l.v. Gert-Jan en Fabian! Wij waarderen hun inzet ook in deze bijzondere tijd. Wij zijn erg blij met onze instructeurs! Een bedankje kon niet ontbreken!

#drummen #drumband #seizoen #leerzaam #GOB #graafottoband #lochem #leerlingen
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook