Landscouts

De landscouts is een groep leuke jongens en meiden in de leeftijd van 11 tot 14 jaar. Landscouts hebben op zaterdagmiddag opkomst van 14.00 tot 16.30 uur.

Stoere jongens en meiden die zich gemakkelijk redden in het bos. Koken op houtvuur, kamperen in tenten of onder een zeiltje, zwerftochten en ruige spelen passen hierbij. Deze jongens zijn niet bang voor een vlek in hun kleding, maar zijn niet altijd buiten. Zo maken ze bijvoorbeeld een film of zijn ze bezig met internet.

Landscouts gaan jaarlijks een week op kamp in de zomervakantie. Ze overnachten dan in tenten en koken hun eigen potje op houtvuur. Vaak zitten ze dan in de bossen, maar ook weleens aan het water. Daarnaast hebben zij twee keer per jaar een weekendkamp.

Contact opnemen met de landscouts kan via: landscouts@graafottogroep.nl.

Lekker de bouwkundige uitgehangen en vakwerkbruggen gemaakt. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vandaag bij de "oude" steenfabriek in Winterswijk gekeken. Deze wordt gesloopt omdat hij niet meer rendabel was, het wordt een nieuw bedrijventerrein.Een toffe rondleiding gehad van gepassioneerde oud werknemer. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zaterdag hadden we onze jaarlijkse houthakopkomst, +/- 6 kuub eikenhout gekloofd! Zo kunnen we het clubhuis volgend jaar weer mooi verwarmen. ... Zie meerZie minder
Bekijk op Facebook