Waterwelpen

Waterwelpen (7-10,5 jaar)

De waterwelpen is een groep van jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 10,5 jaar.

De water-welpen houden vooral van actie en lekker actief zijn. Met groot enthousiasme en inzet gaan zij samen op avontuur waarbij het thema’ water’ de rode draad is binnen de activiteiten. Iedere week hebben zij een afwisselend programma, waarbij naast actieve ook rustigere activiteiten worden gedaan. Soms wordt er in een thema gewerkt, en worden de welpen uitgedaagd om samen te werken. Als het weer het toelaat trekken zij er op uit, op zoek naar water en water-activiteiten.

De water-welpen gaan een keer op weekendkamp en in de zomer een week op kamp in een ander clubhuis. Daar beleven zij nog veel meer spannende avonturen, zoals een nachtspel, een smokkelspel, kampvuur, zwemmen en nog veel meer…

De waterwelpen hebben opkomst op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Contact opnemen met de waterwelpen kan via: waterwelpen@graafottogroep.nl

De vakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen. Dat betekent heel goed nieuws, want ook wij gaan dus weer van start komende zaterdag!
We gaan er met z'n allen weer een mooi scoutingjaar van maken. Wij hebben er al zin in, jullie ook?
We hopen iedereen zaterdag om 14:00 weer te zien bij het clubhuis, tot dan!

*en we hebben nog een leuk nieuwtje: Komend seizoen hebben we een jubileum, de welpen bestaan in 2020 namelijk 100 jaar🎉🎉
... See MoreSee Less

View on Facebook

Donderdag nacht zijn we overvallen door de piraten! Chil en Shanti hebben geprobeerd onze schat af te pakken 😤, daarom zijn alle welpen snel hun bedden uitgesprongen om ze achterna te gaan.

Vanochtend hebben we de kist opgemaakt en daar zat geen goud in.......maar cake! Die hebben we lekker met z'n allen opgegeten.

Daarna hebben we onze eigen T-shirts gebatikt en was er te zien dat bij sommigen de hitte een beetje naar de kop gestegen is, want ook alle jongens wilden ineens gelakte nagels en maskers op.

Vanavond hebben we nog "De Piraten" gezien, waarna het bedtijd was, want morgen is de laatste dag en de welpen moeten er al weer vroeg uit.
... See MoreSee Less

View on Facebook