Rovers

De Rover-scouts is een bijzondere groep binnen de Graaf Otto Groep. Deze groep bestaat niet meer uit jeugdleden, maar uit jonge volwassenen en een aantal ervaren adviseurs. Bij de rover-scouts gaan de rovers gedurende 3 jaar opzoek naar hun uitdaging (binnen scouting) voor de toekomst. Veel rovers draaien met de jeugdgroepen mee als leiding, waarbij zij kunnen oefenen in het leidinggeven over jeugdleden en organiseren van grote of kleine activiteiten. Daarnaast draaien de rovers ook hun eigen programma. Dit kan een programma zijn met een hoge ‘fun-factor’, maar ook een serieuze activiteit zoals een training op een bepaald vlak, bijvoorbeeld leidinggeven of programma maken.

Rovers trekken er samen op uit met als doel hun omgeving en de wereld te ontdekken. Wanneer een rover 3 jaar bij de rover-scouts lid is geweest, bepaalt hij of zij hoe zij verder gaan. Dit kan zijn als leiding of kaderlid van de Graaf Otto Groep, maar dit kan ook buiten onze groep zijn.

Rovers gaan hun eigen weg, zij bepalen en organiseren hun eigen activiteiten en kampen.

Contact opnemen met de rovers kan via: info@graafottogroep.nl.

Afgelopen vrijdag zijn we met de rovers online bij elkaar gekomen via MIBO. Super leuk en weer eens iets anders dan "gewoon" een Teams gesprek. Zeker een aanrader! ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Rovers Graaf Otto Groep Lochem

Het is weer lente aan het worden🌄 En dat betekent dat de Graaf Otto Groep weer van start gaat met de bloemen verkoop💐 Dit jaar gebeurt dit op vrijdagavond en zullen de rovers een drive-through bemannen bij Bousema van 19:00 tot 21:00. Zodat u corona proof een bloemetje kan komen halen Hopelijk tot vrijdag 😁 ... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook

Ook dit jaar is er weer een Kerstwandeling❄️ Wel is het dit jaar wat anders dan normaal. Er zijn 4 routes (2 van 5km en 2 van 10km) uitgezet die u zelf kunt lopen. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen wanneer u de routes loopt. Ps. Let op!! De route lopen is op eigen verantwoordelijkheid en u dient zich ten alle tijden aan de corona maatregelen te houden.
De routes vindt u via dit linkje:
drive.google.com/drive/folders/168M1gmr8638iXACjNtTtjil4DunyR1lU?usp=sharing
... Zie meerZie minder

Bekijk op Facebook