Meiden

Bij de Graaf Otto groep zijn we opzoek naar stoere meiden van alle leeftijden!

Bevers

Voor de allerkleinste tussen de 5 en 7 jaar verwijzen we naar de bevers. Dit is een groep met zowel jongens als meisjes die op een leuke manier kennismaken met scouting. De bevers zijn iedere zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30 bij ons clubhuis te vinden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de bevers via: bevers@graafottogroep.nl. 

Voor de meiden tussen de 7 en 10 jaar heeft de Graaf Otto groep twee groepen. 

Welpen-meisjes

De welpen-meisjes is een groep van alleen maar meisjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; lekker actief rennen in het bos, of juist even rustig knutselen. De welpen-meisjes vinden het vooral leuk, en gezellig, om samen activiteiten te doen. De welpen-meisjes zijn bij het clubhuis te vinden van 14:00 tot 16:00 iedere zaterdagmiddag. Geïnteresserd? Neem dan contact op met de welpen-meisjes via: welpenmeisjes@graafottogroep.nl.

Waterwelpen

De waterwelpen groep is een gemengde groep van actieve meiden en jongens met het thema water als rode draad. Zij doen iedere week andere activiteiten en in de zomerperiode vaak te vinden rondom het water. De waterwelpen zijn net zoals de welpen-meisjes van 14:00 tot 16:00 iedere zatermiddag te vinden bij het clubhuis. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met de waterwelpen via: waterwelpen@graafottogroep.nl

Meiden ouder dan 10 jaar

Voor meiden tussen de 10 en 14 jaar heeft de Graaf Otto groep twee mogelijkheden. De Scouts-meisjes of de Waterscouts. De Scouts-meisjes is een groep met alleen maar meiden en meer gericht op samen activiteiten doen en gezelligheid. De Waterscouts is een actieve leergierige groep van zowel meisjes als jongens en zijn vaak te vinden op en in het water. 

Voor de nog oudere meiden heeft de Graaf Otto groep de Explorers. Dit is een leuke gezellige gemengde groep die zelf bepalen wat ze doen tijdens een zaterdagmiddag. 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Saturday, 14-Dec-19 07:23:07 PST. The current time is Tuesday, 22-Sep-20 06:23:38 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Please refer to our Error Message Reference.