Elk jaar is er een zweto (zwerftocht) voor de oudere…

Elk jaar is er een zweto (zwerftocht) voor de oudere speltakken van de GOG. Dit jaar trokken de Scouts en Explorers door ‘Schotland’ om Gerry O’Donnell te helpen.

Gerry O’Donnell is directeur van whiskymerk Famous Grouse, maar op een dag merk hij dat Gilbert, de korhoen op zijn flessen, verdwenen is. De zoektocht van de Scouts en Explorers leidt door de mooiste streken van Schotland en langs de meest vreemde figuren uit de familie O’Donnell.

Uiteindelijk bleek dat een op geld beluste neef Gilbert wilde vervangen door Nessie, het monster van Loch Ness. Gelukkig was de geleerde van de familie zo slim geweest om te voorkomen dat Gilbert definitief verdween en zo kon Gerry O’Donnell aan het einde van het weekend zijn geliefde korhoender weer in de armen sluiten.

Elk jaar is er een zweto (zwerftocht) voor de oudere speltakken van de GOG. Dit jaar trokken de Scouts en Explorers door 'Schotland' om Gerry O'Donnell te helpen.

Gerry O'Donnell is directeur van whiskymerk Famous Grouse, maar op een dag merk hij dat Gilbert, de korhoen op zijn flessen, verdwenen is. De zoektocht van de Scouts en Explorers leidt door de mooiste streken van Schotland en langs de meest vreemde figuren uit de familie O'Donnell. 

Uiteindelijk bleek dat een op geld beluste neef Gilbert wilde vervangen door Nessie, het monster van Loch Ness. Gelukkig was de geleerde van de familie zo slim geweest om te voorkomen dat Gilbert definitief verdween en zo kon Gerry O'Donnell aan het einde van het weekend zijn geliefde korhoender weer in de armen sluiten.

About Author

Jelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *