Na het overvliegen zagen de Welpen van de Middaghorde een…

Na het overvliegen zagen de Welpen van de Middaghorde een wandelaar met een grote rugzak en een schatkaart. Hij was op zoek naar zijn tent en moest onderweg speuren naar eten. De Welpen hielpen de wandelaar en vonden het eten in bomen, onder struiken en onder de grond. Bij de tent hebben ze vuur gemaakt en alles lekker opgegeten!

Na het overvliegen zagen de Welpen van de Middaghorde een wandelaar met een grote rugzak en een schatkaart. Hij was op zoek naar zijn tent en moest onderweg speuren naar eten. De Welpen hielpen de wandelaar en vonden het eten in bomen, onder struiken en onder de grond. Bij de tent hebben ze vuur gemaakt en alles lekker opgegeten!

About Author

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *